Hjem
 
Banner
Følg oss på Rindals egne MOT-side! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 07. februar 2013 07:45

Heisann! PuzZle er for tiden ikke i bruk. For å følge MOT-aktiviteten i Rindal, sjekk Rindals egen MOT-side:

www.mot.no/rindal

Sist oppdatert torsdag 07. februar 2013 07:51
 
Valg på 9.trinn Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 04. oktober 2012 10:20Da var det på tide med årets første MOT-besøk på 9.trinn! Dagens besøk het "valg", og besøket handler om å skape refleksjoner og bevisstgjøring rundt valg. Her ønsker MOT å styrke viljen til å bruke fornuft, impulskontroll og indre bremser i "riktige og viktige" situasjoner. Siden elevene på 9.trinn er i en fase der de snart blir konfirmert og en del av dem begynner å dra på fester, velger MOT i dette besøket å fokusere på viktigheten av å ha mot til å ta egne valg i forhold til bruken av alkohol. Det er ikke organisasjonen MOT sin hensikt å gjøre seg opp en mening hvorvidt ungdommene skal drikke eller ei, MEN uansett hva de velger, ønsker vi at dette skal være et bevisst og sellvstendig valg, ikke er valg basert på hva andre gjør, tror og sier.  

Sist oppdatert torsdag 04. oktober 2012 11:57
 
Stor MOT-dag i Rindal! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 03. mai 2012 10:59


Onsdag 2.mai ble en dag med stort fokus på Rindal som et lokalsamfunn med MOT. I løpet av denne dagen fikk kommunestyret info om MOT-arbeidet i kommunen, det ble gjennomført årsmøte med MOT sentralt, deler av det lokale MOT-teamet og representanter fra skolen og kommunens ledelse, og helt til slutt ble dagen avsluttet med et lærerforedrag i Attanova med foredragsholder fra MOT sentralt. Målet med denne dagen var å skape eierskap og forankring hos lederne i lokalsamfunnet, kommunen og skolen. Det er avgjørende for at vi skal kunne legge opp en modell for å nå best mulig inn til ungdom med MOTs filosofi og budskap. Les hele artikkelen som Trollheimsporten har skrevet her!

 
Ny MOT-sang! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 19. april 2012 13:27


I forbindelse med MOT sitt 15-årsjubileum ble den nye MOT-låta lansert. "MOT til å leve", heter låta, som blir sunget av Chand Torsvik og Julie Vikestad Olsen(ungdom med MOT). Her kan du høre låta!

 
MOT 15 år!!! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 29. mars 2012 09:47


MOT har hatt bursdag og feiret sine 15 år som organisasjon! I den forbindelse hadde MOT invitert opp mot 1000 av sine medarbeidere og ungdommer med mot til Tønsberg for en storslagen feiring! Her ser du Lone Lorgen i møte med Askil Holm og under "les mer"kan du se flere andre bilder! 

Sist oppdatert torsdag 29. mars 2012 10:48
Les mer …
 
Respekt på 8.trinn Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 15. mars 2012 12:59


Nå var det endelig klart for et nytt MOT-besøk på 8.trinn, denne gangen var temaet respekt. Målet for dette besøket er å skape et involverende miljø der vi behandler hverandre med respekt, oppfordrer til positivt samspill og utvikler viljen til å hjelpe andre. Vi snakket om det å være en "energigiver" i steden for "energitapper", og om at det i en klasse er hver sin tur til å "dra lasset"for å skape et positivt og inkluderende miljø! 

Sist oppdatert torsdag 29. mars 2012 09:12
Les mer …
 
9.trinn på Jøldalshytta! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 19. januar 2012 10:00Rindals lokale MOT-side er oppdatert med bilder fra 9.trinn sin tur til Jøldalshytta i høst...bedre sent enn aldri! Følg denne linken for å komme til sida!

 
UMM med MOT til å glede! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 24. november 2011 10:25


Onsdag, 23.november var det dags for den årlige "MOT til å glede-dagen", og ungdommer med MOT fra 9.-og 10.trinn hadde lagt ned stor innsats for å glede flest mulig denne dagen! De hadde bakt sjokoladekake til elevene på skolen, pynta kantina med MOT-farger, laget tomatsuppe til lunch, festet "visdomsord" og oppmuntringer til vindusviskerne på biler rundt omkring, delte ut MOT til å glede-drops rundt omkring i sentrum og skrev hilsener på tavlene i alle klasserom. De styrte hele greia helt på egen hånd, og ut i fra bildene å dømme ser de ut til å ha gjort en super jobb!

Sist oppdatert torsdag 24. november 2011 11:05
Les mer …
 
MOT til å glede dagen, 23.november! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 17. november 2011 13:45

Hvert år den 23. november arrangeres "MOT til å glede-dagen". 60 000 ungdommer deltar i MOTs programmer, og denne dagen har de alle et felles mål - å glede så mange som mulig, mest mulig, med små midler! MOT oppfordrer ungdom og voksne over hele landet til å spre glede!

Les mer …
 
Julegavetips? Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 17. november 2011 12:57

Er du i tvil om hva du skal sette opp på ønskelista di i år, eller trenger du tips til hva du skal gi bort? Hva med ei MOT-skjorte, ei MOT-lue eller kanskje en MOT-sekk? En kuul gave med et verdifullt budskap! På Rindalshuset har vi eget utsalgssted for MOT-effekter!

Sist oppdatert torsdag 17. november 2011 13:10
Les mer …
 
"Tilhørighet" på 10.trinn Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 10. november 2011 10:23


Forrige uke var det 10.trinn sin tur til å få besøk av MOT igjen. Denne gangen var temaet tilhørighet, og elevene fikk jobbet litt med styrking av selvtillit og selvfølelse, med det å bli mer bevisst sitt eget nettverk og hvem som er deres støttespillere og med refleksjoner rundt hvilken retning de jobber og hvilke mål de setter seg. Som alltid, fikk de prøvd seg på noen utfordringer som konkret viser viktigheten av å hjelpe/støtte hverandre og å samarbeide for å få til best mulig resultat.

Les mer …
 
Skolering av flere Ungdommer med MOT! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 10. november 2011 10:13


Mandag 31.oktober dro Tølløv Heggem, Eirin Bolme, Lars Olav Kirkholt og Maren Høgholt på en todagers skolering av ungdommer med MOT i Tingvoll. Her møtte de 26 utvalgte ungdommer fra Tingvoll, Halsa og Gjemnes, som alle skulle lære seg litt om hvordan de som gode rollemodeller kan bidra i MOT-arbeidet i sine kommuner, og hvordan de skal opptre i sine skolebesøk når de snart skal ut å besøke kommunenes 7.-klasser for å forberede dem på ungdomsskolen. Skoleringen ble gjennomført av MOT-informatører/koordinatorer fra de fire kommunene. Her kan du se hele gjengen samlet i gymsalen på nedlagte Torjulvågen skole

 
Godt fornøyd med MOT-camp Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 27. oktober 2011 12:27

Hege Norli har deltatt på MOT-camp sammen med Jo Trønsdal Bævre. Her kan du se hvilket inntrykk Hege sitter igjen med etter campen:

Les mer …
 
Positivt Fokus på 8.trinn Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 27. oktober 2011 11:57


MOT har vært på sitt 2. besøk på 8. trinn, denne gangen var temaet positivt fokus. Her fikk elevene en påminnelse om at det er de selv som bestemmer hvilket fokus de vil ha til situasjoner og i forhold til mennesker de omgåes til daglig, og at det å ha et positivt fokus kan gjøre hverdagen vår lettere. Her kan du se bilder fra besøket:

 

Les mer …
 
Hege og Jo til MOT-camp! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
søndag 02. oktober 2011 18:28


Hege Norli og Jo Trønsdal Bævre får en noe spesiell høstferie dette året. De har blitt valgt ut til å representere Rindal i tidenes aller første kull på MOT-camp på Gråkallen i Trondheim. Etter at MOT fikk Gråkallen i gave fra Trondheim kommune, har de pusset opp anlegget til å bli et slags inspirasjonssenter og bevisstgjøringskonsept for utvalgte ungdommer.

Les mer …
 
MOT i Rindal kommune Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 25. august 2011 07:34

"MOT har personlig hjulpet meg med min egen selvtillit, bare det å akseptere seg selv og å tørre å vise hvem man er. Det har betydd veldig mye for meg på ungdomsskolen, i og med at jeg har turt å ta nye (og store) utfordringer og turt å være meg selv i mye større grad en jeg noen gang har turt før. Det har rett og slett gjort meg mer selvstendig og aksepterende overfor andre personer."

(tilbakemelding fra en rindalsungdom som har hatt MOT på skolen)

Sist oppdatert torsdag 25. august 2011 07:48
Les mer …
 
Hurra for nytt skoleår! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 18. august 2011 07:17

Vi i MOT er SUPERKLARE for nytt skoleår, og vi gleder oss veldig til å møte alle dere modige ungdommer igjen!!!

Sist oppdatert torsdag 18. august 2011 07:33
Les mer …
 
PuzZle som MOT-side inntil videre Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
torsdag 18. august 2011 06:57

Siden stillingen som ungdomskonsulent for tiden ikke er besatt, kommer PuzZle inntil videre til å bli brukt som Rindal sin egen MOT-side. Det vil si at PuzZle stort sett vil bli oppdatert med MOT-stoff, så får vi se hva som skjer etter hvert som et nytt ungdomsråd kommer på plass. Jeg kommer til å fortsette i rollen som MOT-koordinator, noe jeg er utrolig glad for! I denne forbindelse, er det bare for dere ungdommer å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på eller trenger hjelp til. Ved å trykke på "tips oss"-banneren blir dere linket direkte opp til mailen min! Mvh Åse Børset(mobil 91701660)

 
TjønnaChallenge Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
mandag 08. august 2011 10:20Med kreative båter fylt med både ungdomsråd, russ, pirater, bankansatte, rådmann og ordfører gikk Tjønna Challenge av stabelen lørdag, 16.juli i Rindal. Underholdningen foregikk både til vanns og til lands; de som ikke rodde Tjønna på kryss og tvers i gummibåt kunne forlyste seg med aktiviteter som inkluderte paintball, bryting i sumodrakt, balansering på line og bungee run, før det hele ble avrundet Swiks-konsert. Les resten av saken som Gine har skrevet for Trollheimsporten her!

 
Maren og Håkon, klassens modige forbilder! Skriv ut E-post
Skrevet av Åse Børset   
mandag 08. august 2011 10:50I forbindelse med et tidligere MOT-besøk på 9., kommende 10.trinn, jobbet klassen med hva det vil si å være modig, og hva det vil si å være et forbilde. På dette besøket avsluttet vi med at klassen skulle stemme fram klassens to modigste forbilder ut i fra de kriteriene klassen mente burde ligge til grunn. Maren Rønning og Håkon Bruun Løften var de som fikk flest stemmer, og her kan du lese hva begrunnelsene var:

Les mer …
 
«StartForrige123456NesteSiste»

Side 1 av 6
Banner
 

PÅ NETT NÅ

Vi har 2 gjester her nå

MOT-KOMMUNE

- et samarbeid for å styrke ungdoms mot